top of page

ACTIVITEITEN

 

U kunt genieten in onze tuin, op uw veranda, van de waterpret en de omgeving. U kunt zelf er op uittrekken en een eigen route uitstippelen, maar u kunt ook gebruik maken van de wandelroutes, fietsroutes en motor-/autoroutes die wij voor u hebben klaarliggen.

U kunt zich inschrijven voor excursies, ateliers, barbecues, picknicks, pannenkoeken, Oud Hollandse Spellen en de thema-activiteiten bijv. met Pasen, Halloween en Kerst.

Heeft u wat te vieren dan kunnen wij in overleg uw dag organiseren.

Daarnaast verkopen wij taarten en cakes uit eigen keuken, jam, compôte en eau-de-vie vervaardigd van het fruit van onze eigen fruitbomen.

 

bbq+voor+jong+en+oud.JPG
Pannenkoeken SN.JPG
Kampvuur Cour.JPG
I'm an image title
I'm an image title
I'm an image title
BIJ DE BOER, ACROBRANCHE, KANOËN, PICKNICKEN, ATELIERS, THEMA'S,
OUD HOLLANDSCHE SPELLEN

ons meer

 

Ons Zwemmeer

 

Het meer is ongeveer 1ha groot en is omringd door fruitbomen en struikgewas. Via de dijk is het meer op meerdere plaatsen toegankelijk. In de zomer heeft het meer een strandje. Je kunt behalve zwemmen en zandkastelen bouwen ook in het meer spelen met opblaasbare bedden,- bootjes, - banden, - krokodillen, en dergelijke. Het meer is groot genoeg om elkaar niet in het vaarwater te zitten. Dit houdt niet weg dat iedereen wel degelijk rekening met elkaar moet houden.

 

Het meer is niet beveiligd en de ouders zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun kinderen.

Kinderen t/m 11jaar en kinderen ouder dan 11jaar die niet kunnen zwemmen, mogen alleen onder begeleiding van hun ouders het meer betreden.

 

Kinderen die nog niet zindelijk zijn dienen een zwemluier te dragen.

 

Picknicken (barbecueën niet) bij het meer mag mits je alles weer mee terug brengt. Gebruik van glas, aardewerk en porselein is bij het meer niet toegestaan met het oog op scherven.

 

Ons Vismeer

 

Je kunt ook vissen in het meer. Dit kan aan de tegenoverliggende zijde van de dijk. Hier kun je in alle rust vissen ook wanneer er badgasten aanwezig zijn. Want hoe gebrand je er ook op bent om wat te vangen, het is geen succes wanneer je 1 van de badgasten aan de haak zou slaan. De gevangen vis mag je zelf schoonmaken en eten.

 

Ook voor de vissers geldt: Picknicken (barbecueën niet) bij het meer mag mits je alles weer mee terug brengt. Gebruik van glas, aardewerk en porselein is bij het meer niet toegestaan met het oog op scherven.

 

Daarbij komt nog dat alle vistuigen, haken, loodjes, lijnen en gereedschappen weer mee terug gebracht moeten worden. Dit uit veiligheid voor de dieren en badgasten

bottom of page