top of page

over la maison au romarin

La Maison au Romarin is een meer dan 200jaar oude boerderij in het departement Aveyron. In het gerenoveerde woonhuis genieten onze ouders van de 4seizoenen in het zuiden van Frankrijk. De schuur is verbouwd tot woonhuis waar ik met mijn gezin woon. Samen runnen wij de mini camping met enkele kampeerplaatsen, safaritenten en de gîte die ook in de schuur gesitueerd is. Wij kijken uit over bergen en dalen, over een groot zwemmeer/vismeer en landerijen. Het meer is in eigen beheer. Deze is omringd door fruitbomen waar onze eigen jam, compôte, taartvulling en eau de vie vandaan komen. U kunt bij ons genieten van de Franse gastvrijheid en natuur. Of u nu met een boek een plekje in de tuin op zoekt, of vertier zoekt op 't meer, of u nu op eigen gelegenheid de omgeving gaat verkennen of gebruik maakt van de aangeboden excursies, ateliers,  wandelroutes, picknicks, het is geheel aan u. Kortom onbezorgd en lekker luxe kamperen. Informeer naar uw mogelijkheden die la Maison au Romarin u biedt.

 

À bientôt!

LA MAISON AU ROMARIN

Blader snel verder en ontdek meer over ons.

 

bbq/plat de jour, picknick, pannekoeken, ontbijt
honden in overleg
spooktocht& kampvuur
fiets-, wandelroutes
thema's & ateliers
Eco Toilet
douches

BOERENCAMPING

 

Op 't terrein is er een beperkt aantal plaatsen voor kamperen met eigen tent. Voor kamperen met caravan of camper gelieve eerst contact op te nemen. Wilt u ook kamperen maar heeft u geen tent, kunt u gebruik maken van onze Safaritent (zie Safaritenten).

Voor uw tent is er een mogelijkheid om aangesloten te worden op een electrapunt.

In 't Badhuis bevinden zich de wc's, douches, wastafels en een commode. Hier kunt u ook warm en koud water halen en afwassen zou u dit niet gezellig voor de tent willen doen.

Ook bevinden zich op het terrein de schommels, een zandbak, een wip en de trampoline. In 't oude kippenhok is nog veel meer speelgoed aanwezig, o.a. een trap tractor, blokken, een waterweg, luchtkubussen, enz. Ook kun je er badminton, volleybal, tafelvoetbal en tafeltennis spelen. 1x in de week organiseren we Oud Hollandse Spellen (zie Activiteiten).

Behalve genieten van 't uitzicht en 't meer (zie Het Meer) en de activiteiten ter plaatse, zijn er ook wandelroutes voor alle leeftijden, motorroutes en fietsroutes beschikbaar. Zo ook worden er activiteiten buiten de deur aangeboden (zie Activiteiten). Uw auto of motor kunt u parkeren op de parkeerplaats vooraan op eigen terrein. Onze tuin waar u kampeert is autovrij.

SAFARITENTEN

 

Onze Safaritenten zijn geplaatst op een vlonderterras met een veranda van 3x6,5m. De tent is van alle gemakken voorzien zodat u zo relaxed mogelijk kunt kamperen:

•          een lounge set

•          een robuuste eetset

•          een luxe keuken met fornuis,

       koel-vriescombinatie,

       koffiezetapparaat, theedoeken,

       enz.

Verder is de tent uitgerust met electra, sfeervolle verlichting en een kachel voor de frisse avonden en ochtenden.

Achterin de tent bevinden zich 2slaapvertrekken, 1 met hemelbed en 1 met 2 stapelbedden incl. beddengoed en handdoeken. Bij aankomst is uw bed voor u opgemaakt en hoeft u alleen uw koffertje nog uit te pakken.

Kortom onbezorgd en lekker luxe  kamperen.

GÎTE

 

Vanuit uw auto op de parkeerplaats stapt u het pad over, dat naar de tuin loopt, zo de Grange binnen. Hier bevindt zich de Gîte. De gîte heeft 2 verdiepingen. Omdat de Grange daar 8m hoog is, hebben we mooie hoge plafonds met stoere eiken houten balken. Op de beneden verdieping bevinden zich:

•          de garderobe

•          de lounge

•          de luxe keuken met fornuis,

        koel-vriescombinatie,

        koffiezetapparaat,

        theedoeken, enz.

•          de eetkamer

Via de vaste trap komt u op de bovenverdieping. Hier bevinden zich de slaapvertrekken, de badkamer en een aparte toiletruimte.

De gîte is uitgerust met sfeervolle verlichting, beddengoed, handdoeken en een kachel voor de frisse avonden en ochtenden. Ook hier geldt: bij aankomst is uw bed voor u opgemaakt en hoeft u alleen uw koffertje nog uit te pakken.

bottom of page